24 juni 2008

Woerdense Sportquiz 2008

Nadat de eerste vijftien jaar vanaf 1977 de Woerdense Sportquiz werd gehouden door wijlen Cees Mooij, en de daaropvolgende vijftien jaar de presentatie en organisatie in handen lag van diens zoon Rens is de traditionele ontmoetingsdag van de Woerdense sportverenigingen overgegaan in handen van Sportlust'46.

Niet meer in april, maar voortaan 'ergens in oktober' zal de Woerdense zaterdagvoetbalvereniging als gastheer functioneren van de Sportquiz. Dit jaar zal dat zijn op vrijdag 24 oktober.

"Samen met de Sportraad is afgesproken, dat Sportlust’46 voortaan de Sportquiz handen en voeten gaan geven. Er gaat wel het één en ander veranderen, maar wat de inhoud betreft verklappen we dát pas na de zomervakantie'', aldus Dirk van Oudenallen, PR man van Sportlust’46. We hebben een grote kantine, waar we goed in uit de voeten kunnen. Ook beschikt de club over een aantal technische hulpmiddelen om bijvoorbeeld het scoreverloop goed te kunnen weergeven. Natje en droogje is ook altijd bij de hand, voor wie tijdens de Sportquiz zich even wil ontspannen.''

Van Oudenallen laat weten, dat de Sportquiz nog wel wat sponsors kan gebruiken.
Men kan informatie inwinnen via het e-mailadres przaken@sportlust46.nl , wij zijn blij met zowel kleine als grotere sponsors.
Sportclubs kunnen met hun kennis over de sport bedragen winnen voor de clubkas. Sinds ze zelf voor meer inkomsten moeten zorgen omdat de subsidies zijn teruggedraaid willen we via de Sportquiz elkaar de hand reiken.''

Zeker is, dat de Sportquiz dit jaar dus doorgaat, want na het uitblijven van het evenement in april kwamen daarover wel wat vragen van een aantal vaste deelnemers richting sportraad. Een groepje actieve Sportlust vrijwilligers is druk bezig met de organisatie. Na de vakantie kunnen sportclubs zich met teams aanmelden.
De presentatie is ook geregeld. Sportgala presentator van het eerste uur Egbert Egberts zal de Sportquiz 'nieuwe stijl' gaan volbabbelen.

Op deze speciaal door Sportlust’46 in het leven geroepen website http://woerdensesportquiz.blogspot.com/ kan men de komende tijd alle berichten hierover terug vinden.

Met hulp van enkele Sportlust vrijwilligers, sponsors en de deelnemende verenigingen maken we er allemaal een groots sportfeest van aldus van Oudenallen''         

Geen opmerkingen: